Béta teszt 17.5

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Sziasztok, Arra szeretnék választ kapni hogy Beta szervere hányas szintöl lehet karaktereket másolni? 20 szintű karakteremet szeretem volna átvinni de már el telt 5 nap és nem találom a karit Betán, belépni be tudok de csak annyit enged hogy válasszak birodalmat és ennyi, karakter sehol! :(
  Az autózás koronázatlan királya :)
 • A béta indulásakor jelezve lett, hogy a protein snack nem elérhető játékon belül. A petek nagyrésze mély álomba merült. Valahogy jó lenne ezt orvosolni.

  Próbáltam birodalmat váltani, de már barlangnál nincs meg ez az opció. Hogyan kivitelezhető bétán a biri váltás?

  A tárgyak fejlesztése valami katasztrófa. 100+ húzásból nem bírtam kihúzni a vértet +6-ra (azt megjegyzem, hogy nem volt nálam mágikus rézérc). Ha teszten ekkora esélyek vannak, akkor mi lesz live-on? :)
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  The post was edited 1 time, last by Lacrimosa ().

 • A Protein snack jelezve lett az egyik BUG-lárka Teamtagnak. Elvileg benn kellett volna lennie remélem orvosolják.
  Ami engem még zavar,hogy az alkimia is lejár és még egy 1 yangos Cor draconis sincs. Igaz mindenki arra használta,hogy olyan köveket csináljon amilyenje sohasem lesz...

  A Zodiac runt még senkinek sem sikerült végig vinni , szóval egyhamar nem lesznek új cuccok LIVE szerveren.

  Ezennel meg is ragadnám az alkalmat,hogy toborozzak emberkéket (akiket ismerek a játékból) hogy mi legyünk az elsők akinek sikerül. :)

  Gyertek runra az öreg Fónnal :)

  Edit:

  Lezárták a Beta szervert. Remélem nem így kerül be LIVE-ra....

  Edit2:
  youtu.be/Vye9e0Z5k44

  The post was edited 2 times, last by Phone ().

 • Meg kell mondjam én már csak fél szemmel figyelem a bétán való történéseket. Hittem, a balance és a béta szerver beharangozója után a játékmenetet nem Kórea fogja alakítani a hülyébbnél hülyébb és a logikától messze álló ötleteivel.. Tévedtem, ezzel a játékkal kapcsolatosan elég sokat tévedek és még nem igazán szoktam hozzá. Azt reméltem, hogy csak és kizárólag a játékosok tesztelése/visszajelzése/véleménye alapján lesz megformálva az alapelgondolás. Ehelyett Kórea tönkre tett számtalan kasztot és jelenleg amit ********** arra van lehetőségünk, hogy a béta fórumon kitárgyaljuk, véleményezzük és esetlegesen ha a hozzászólások száma elér egy bizonyos mennyiséget, akkor van módosításra is lehetőség. Nem értem. Tényleg nem értem, hogy miért kellett ennek ekkora feneket keíteni. Nem értem, hogy miért érzik szükségét, hogy DIREKT egy jól aszfaltozott út helyett a répaföldeken keresztüli átvergődést választják.

  Miért nem lehetett csak egyszerűen a jelmezek bónuszát megváltoztatni?

  Miért nem lehetett csak egyszerűen a mágia harmat hatását a mobok (szörnyek) -ra-re kiterjeszteni?

  Miért nem lehetett csak egyszerűen az Anti mágia köveket eltávolítani?

  Miért nem lehetett csak egyszerűen a farkas kasztnak levenni azt az 58% piercingjét és a bíbor farkas lélek támadó értékének egy fix korlátot állítani, hogy ellehetetlenüljön az INT-elt 1k + támadó érték?

  Ezt a 4 dolgot nehéz lett volna megcsinálni?

  Nehezebb lett volna, mint majdnem minden kasztba belepiszkálni?

  Tegyük fel a kérdést.. Ezt a játékot kik formálják végeredményben? Azok akik játszanak vele? Azok akik értenek hozzá?


  Trágár tartalom törölve. Dreamy
 • Tehát ha jól veszem ki, akkor úgy döntöttek, balansz címszó alatt tönkreverik a sárkány sámánt. Gratulálok nekik. Kívánom, hogy lássák a bevételeiken is ezt a "nagyszerű" döntést. Ahogy sokan írták ott is, nem tudom mi a francnak kellett teszt szerver, ha nem hallgatták meg a játékosok panaszait, véleményét.

  "Tell me, what do you think is the ultimate fear? I really thought I'd already reached the darkest of the dark, but then, ahead of me, I beheld a darkness even greater still."
  Don't look it.
  Über manga fan 20k + fejezet elolvasója :pillepalle:
 • Sziasztok!

  Nekem valahogy nem tetszik, gyógy és íjász isteneket akarnak!
  Az még rendben is lenne, üssön nagyobbat mobokra a sárkány és gyógy sámán, de pvp-ben a sárknynak meghagyhatták volna a 40% kritet. Ezt írtam személyesen az egyik teamtagnak is. Az egy másik dolog, a válasza nem éppen kielégítő volt.:)
  Az viszont tetszik, sárkány sámán égetett.
  Phone: én olvasatom szerint a sárkány sámi kritje 132 int mellett 39,5% ad majd p-n....
  Nutuka: Én is azt láttam, sárkány sámit lerontották. Csak az értelmét nem láttam.

  Pontosan mikor zárják a bétát?
  Az élet túl rövid, másoknak felelj meg! Tedd azt, amit tenned kell, de soha ne bánd meg!
  Egyszer élsz! Tied a döntés: A lehetőségeid mennyire használod ki!

  The post was edited 1 time, last by Attis85 ().

 • board.beta.metin2.gameforge.com/index.php/BoardList/

  A béta híreit, és a kibeszélőit a fenti linken találjátok meg.

  Nem csak a sárkány sámánnál változtattak, a farkasok is igen morogtak a béta fórumán.

  Én azt látom problémának, hogy pvp balansz címszó alatt, a játék másik részét is gallyra vágják.
  Hiába lesz a sárkánynak önmagára több krittje, ha minden igaz azt olvastam, a csoporttagok pl kevesebb %-ot kapnak meg.
  Az ordítás is másfajta kategória lesz...
  és még sorolhatnám...

  board.beta.metin2.gameforge.co…P-Balancing-Optimisation/  Zodiákus temploma...
  érdekes skillű bossok, fura megoldások...
  Lelökés a hátasról nagyon remélem , hogy csak azon a mapon lesz, ha nem, akkor hujjjjdeszupilesz metint ütni ^^

  Fejlesztési sikerességek a teszt videókban igen csekélyek voltak, ha így marad értelme sem lesz a runoknak.

  A mechanizmusáról is írhattak volna pár gondolatot, dehát majd tapasztald meg magad :) akció keretein belül megtudjuk.

  Úgy vélem elég hamar be fogják ezt hozni, kíváncsi vagyok a bekerülés dátumára .
  board.beta.metin2.gameforge.co…hread/344-Changelog-17-5/
  board.beta.metin2.gameforge.co…-Mechanics-Zodiac-Temple/
  board.beta.metin2.gameforge.co…How-it-works-EN-GER-more/
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Amúgy valljuk be a GF valóban okosan csinálta.
  Mármint nem magát a változtatásokat.
  Hanem a tesztelést... Miért fizessen meg 50-100 béta tesztelőt, ha kilökheti nekünk is? Statisztikailag 10ből 1 ember úgy is szól a bugokről, azt feljegyzik és kész is az ingyen munka :D Nem azért lett nyílt béta szeró, hogy segíthessünk tökéletesíteni a metint, hogy újból virágzó játékállománya lehessen... Csak burkoltan ezzel is kihasználtak minket.

  És ezzel kivételesen nem leszólni akarom őket, mert be kell vallanom, szépen hülyére vettek. ^^
  ~Respect~
  ~(*-*)~ | Bibor: P | Széttépés: P | Átváltozás: P | \(*-*)/
 • én erre bétára azt tudom mondani hogy én inkább csak élvezem a játékot és egyik bug, nerf, erősítés vagy bármi más már nem nagyon tud érdekelni:D régen érdekelt volna de már ez a játék se olyan mint volt.. ezáltal csak játszok és lenyelem amit csinál a gf, mert költeni nem költök tehát beleszólásom sincs, nyilván aki 100+os meg igen is érdekli még a játék figyelemmel követi meg rosszul érinti de egyre kevesebb már az ilyen játékos.. viszont arra a farm mapra vagy micsodára kiváncsi vagyok
 • Olvasom ezeket a híreket a PvP balanszról, de az a bajom hogy nem értem. Nem ám az angol miatt. Erősítik az íjászt, azt mondom Ok. Gyengítik a farkast, azt mondom Ok (mondjuk ha időt pénzt nem kímélve csináltam volna farkast akkor biztos ideges lennék kissé). Sámin variálnak, hmm, nem tudom. DE az alap probléma az, hogy a mágia áttörés (vagy mi) kövekkel szemben, harcosként CSAK úgy van esélyem ha prémium terméket (jelmez) vagy csilliókat érő kaszt elleni ékszereket használok, míg a sámi alap, nekem is meglevő felszerelésben van. Ha ő is felvesz jelmezt akkor úgy sem. A karakterek fele harcos kb. Most ezek kuka (akarom mondani farmos) lehet. A WP-vel együtt. Ebben hol a balansz? Új defek és ellenik. Anyám borogass! De pl. arra nincs válasz hogy a mámor negatív hatásai miért olyan nagyok. Melyik kasztnak van olyan selfbuff-ja hogy lehetetlen használni P-n? Mindenki csináljon mágiás kasztot pvp-re. Ühüm, és akkor mi lesz ha a fele a kariknak az lesz? Egymásra is szép nagyokat sebeznek. A nagyjaink közül ki okosíthatna valaki, mert továbbra sem értem ám.

  The formula to calculate whether a hit is critical or not has changed for PvP

  The damage calculation has also been changed in PvP

  Hogy mik vannak, lehetőség van a pvp illetve a pve közötti különbségtételre. Hmm, akkor lehet, hogy másként is kezelhető lett volna a mágia ital és jelmez hatása? Például úgy hogy nem veszi figyelembe pvp-ben?

  The post was edited 1 time, last by Tib68 ().

 • Az egész maga egy vicc lett sajnos. Betették az új Kianit vérteket, amik önmagukban egy ló bizonyos szervét nem érik. Nem add annyit amennyit az a vért add amiből elő tudod állítani. Betették ezeknek a fegyver változatát. Minden kaszt kapott jó és szép új fegyver (Szépet iróniaként gondolom hiszen nagyon nem erőltették meg magukat) De a harcosok nem kapnak egy kezest hogy a WP surák ne használják, a WP surák meg húzzanak maguknak egy BM fegyvert ami csakis akkor fog annyit érni mint a régi Rúna kombó ha át van váltva Kianit fegyverré és ki is van húzva. Nem tudom ezt hogyan gondolják de nekem valahogy úgy jön le hogy aki harcos meg sura az toljon bele egy csomó pénzt és az elejétől kezdve csinálja a fegyvereit. Amihez azért hozzá járul az is hogy a kétkezesből nincs dupla félemberes.

  Sámik meg olyan pluszt kapnak (gondolok itt a villám sámánokra) hogy lényegében végig fogják verni az egész szervert. Akkor most mire is ösztönzik a népet? Legyen sámi vagy hagyja abba az egészet mert hiába erős jön majd egy sámi és földhöz vágja. Biztos lehet deffelni ellene csak nekünk nem ment és sebzett a 95 sámi legyezővel biosz és alki nélkül annyit mint a 116-os sámi bioszokkal és komoly alkival.


  Zodiák templom meg igazából mindenkit érdekel, de a bétán nézegetve nem az a hely lesz ahova tömegével fognak bejárni farmolni a népek. Már az az elgondolás gáz volt hogy ha a Bossoknál egy ember meghalt vége volt a Runnak, és természetesen mint minden jó metin2 újítást a saját Forintjainkból és időnkből tapasztaljunk majd ki.
  114 8| Minek tovább fejlődni? Így sem esik semmi :D :thumbdown:
 • Sziasztok!

  Mint írtam korábban is... Gyógyként írom, nem kívánok istent játszani! Szerintem picit túllőttek a célon... Amit szerettem volna, picit nőjöm a kezelés értéke. ám, ahogy néztem egy videót, 14k-t csapott 103% mágiára 50% áttöréssel... Azért szerintem sok!
  Az élet túl rövid, másoknak felelj meg! Tedd azt, amit tenned kell, de soha ne bánd meg!
  Egyszer élsz! Tied a döntés: A lehetőségeid mennyire használod ki!
 • Nem az a sok hanem az értelem kevés a webzen - GF kombonal.
  Ha 100 mágia defed van 77% kaszt elleni védelemmel akkor ha 50% mágia áttörést fognia kellene a kaszt elleni vedelemnek . Tehát a 30k könyörgés max 11k (az is rengeteg ne vicceljunk már hiszen 20-1 játékosnak van ennyi kasztdef ) kellene lennie és akkor még a KK elleni védelmet is meg kell említeni.
  Tehát 100 mágia 77 kasztdef + KK def 23k sebzes ? ? ?
  Valamit nagyon elcsesztek a formulaval ahogy a gyógy sebzését számolja. ..
  youtube.com/watch?v=lPqmiHBFrW0

  The post was edited 2 times, last by Phone ().

 • Farkasnak visszaadtak némi támadó értéket, így talán eltalálták a középutat vele. (Legalábbis saját teszteléseim alapján..) A cooldown miatt még nagy a háborgás, remélhetőleg azon is fognak javítani.
  Mágikus kasztok még mindig fölényben, pláne akkor, ha a fegyverkinézeteket módosítják és ismételten tartalmazni fognak fizikális védelmeket..
  Images
  • 22407453_1610760575656300_555703159_n.jpg

   31.62 kB, 736×725, viewed 60 times