Nyári Okey event

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Szerintem nagyon karcsú ez a dropp és ugye a megemelt pontszámok kettő nap alatt sikerült 3 paklit összeszednem ebből 1 ezüst láda 2 bronz. Ezüstláda vörösgyöngy :hail: köszi GF . 2 órája üt a kis karim szilánkozik, tegnap már lett nála 6 db kártya azzal a 6 db kártyával együtt van nála most 18 db :) Ez event, gyönyörű na és közbe még be kell rakni a semmit érő dekor ruhákat de rendes bónuszolhatót véletlenül se. Ezt is köszi. :)
 • Dc kb 2x2 óra alatt 2pakli-2bronz láda-150k yang. Ha eladnám a szilit amit közben ütök + hozzáadnám a yangot ami esik akkor lényegében az alap játék, event nélkül is jobb. Én is abban reménykedek hogy a lassan felmászó drop ráta lesz ennek is a vége, mert így csak a szili droppot rontja.
 • PiciiHannah wrote:

  Lehet nem úgy esik a kártya ahogy az ember elvárja, de legalább bent van és esély is van arra, hogy értelmes dolgot lehet nyitni a ládából. Dc-be meg sd3-ba is aránylag egész jól esik.
  Párom 75 ös weppel ment katakombába és egy óra alatt jött neki másfél pakli. (UK szerveren)

  Sajnos igen ,a dropp a béka feneke alatt van mindenhol. Az valóban jól hangzik ,hogy 1 óra alatt 4 pakli esik sd3 ban ,de az 8 termet folyamatosan köpenyezve több ezer mob leölését jelenti azért a 4 pakliért! (belépős helyen..) Más mappokon közel sincs ennyi mob és szerintem a dropp ráta is gyengébb.

  Sajnos ez az event is le lett húzva a wc-n...
 • Lacrimosa wrote:

  Pipibilijski wrote:

  Szerintem addig nem érdemes eventezni, amig helyre nem rakják a dropot, már ha ennyire rossz. 4 pakli 1 óra alatt sztem jó.
  Te felfogod, hogy sd3-ban 8 teremben mennyi mob van? Az 1 óra alatt azt a 8 termet folyamatosan köpizve szedtem össze a 4 paklit. Szerintem annyi mob leölése után ez kevés. De javítson ki valaki, ha tévedek.
  Lehet, hogy neked kevés, de 1 óra bármilyen tevékenységet is folytatsz nem számít soknak és semmiféleképpen sem megerőltető.
  Mit meg adtam volna én előző eventen dropnövelés után h 1 óra alatt 4 paklit üssek...Ráadásul 8 termed volt...DC-ben gondolom tudod milyen a helyzet.

  1 óra alatt a 4 pakli igenis jó. Ennyi időt mindenki rá kellene szánjon a játékra ha komolyabb dolgot akar elérni, úgy gondolom ez nem sok.
  Voltam én 6 órát egyhuzamban gép és metin előtt folyamatosan csapkodva a mobokat KÖPENY NÉLKÜL LÓ SKILLEL na az volt megerőltető nem ez az 1 óra amiről te beszélsz.
 • Pipibilijski wrote:

  1 óra alatt a 4 pakli igenis jó. Ennyi időt mindenki rá kellene szánjon a játékra ha komolyabb dolgot akar elérni, úgy gondolom ez nem sok.
  Voltam én 6 órát egyhuzamban gép és metin előtt folyamatosan csapkodva a mobokat KÖPENY NÉLKÜL LÓ SKILLEL na az volt megerőltető nem ez az 1 óra amiről te beszélsz.
  Kicsit el vagy tévedve. :) Számolj utána, hogy abban a 8 teremben hány ezer mob volt....

  Tudod mi a különbség közted és köztem? Az igényeink, elvárásaink. :)
  Még mindig fenntartom, még akkor is, ha neked ez megfelelő, hogy ez egy lebutított event.
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"
 • Lacrimosa wrote:

  Pipibilijski wrote:

  1 óra alatt a 4 pakli igenis jó. Ennyi időt mindenki rá kellene szánjon a játékra ha komolyabb dolgot akar elérni, úgy gondolom ez nem sok.
  Voltam én 6 órát egyhuzamban gép és metin előtt folyamatosan csapkodva a mobokat KÖPENY NÉLKÜL LÓ SKILLEL na az volt megerőltető nem ez az 1 óra amiről te beszélsz.
  Kicsit el vagy tévedve. :) Számolj utána, hogy abban a 8 teremben hány ezer mob volt....
  Tudod mi a különbség közted és köztem? Az igényeink, elvárásaink. :)
  Még mindig fenntartom, még akkor is, ha neked ez megfelelő, hogy ez egy lebutított event.

  Igen, több ezer mob, de köpizve tarott 1 percnél tovább 8 termen átmenni?
  Én csak azt mondom, hogy 1 óra alatt 4 pakli az jó arány...Azt is elhiszem, hogy az előző jobb volt sd3-ban, valóban le van butítva, ahogy januárban is levolt, ez a GF, szerintem már nem vita tárgya, tudjuk mennyire kapzsi népség.
  Nekem sem megfelelő mert én DC-ben ütöm és 1 óra alatt csak 1 paklit ütöttem, na most hasonlítsuk össze az én 1 paklimat a te 4 pakliddal, van egy kis különbség és én azt mondom, ha nekem jött volna 1 óra alatt 4 pakli, nem panaszkodnék. Nem örülnék és nem lennék megelégedve, de nem panaszkodnék. Kérdezd meg a kezdő 30-40-es karikat vagy olyan embereket, akik nem bírják a kazamatákat, hogy ők mennyit ütöttek :D

  Szerintem nekem vannak a legkissebb elvárásaim és nem egy 10 éves, kiégett játékon fogok bosszankodni. Szerintem te is vedd lazábbra.

  The post was edited 1 time, last by Pipibilijski ().

 • Pipibilijski wrote:

  Kérdezd meg a kezdő 30-40-es karikat vagy olyan embereket, akik nem bírják a kazamatákat, hogy ők mennyit ütöttek
  Ezzel tapintottál a lényegre. Itt van pontosan a baj. Ha sd3-ban annyi kártya esett, akkor mi van a többi hellyel? Ha nehezen is, de megvilágosodtál. :)
  Nem kell rákérdeznem 30-40-es karikra. Azon a szinten még mindig több esik, mint 120-on.
  Hozzászoktam már, hogy a nagy karakterek indulásból kiesnek az eventekből.
  Azt is elárulom neked, hogy egy Nemere runon, Razadornál, Thrymnél, ahol szintén elég sok mob van, 3-4 db. kártya esik 120-as karakternek.
  Nem azért nincs tele panasszal a fórum a gyenge kártya dropp miatt, mert elégedettek az emberek, hanem mert beleuntak abba, hogy fórumra írogassanak.

  Miattam meg ne aggódj, elég lazán veszem. Ha nem így lenne, már rég nem lennék itt. Te vagy, aki görcsöl 1 órát 1 pakliért. :)
  "Én én vagyok, és így vagyok jó"

  The post was edited 1 time, last by Lacrimosa ().

 • Köszönjük a korrektséget a GF részéről a tekintetben, hogy két sort nem voltak képesek írni arról, hogy mégis hogyan gondolták ezt az itemshopos baklövést. :) Páran megint jól jártak a többiek meg oldják meg ezt a szánalmas eventet úgy, ahogy akarják. :)
  Nekem arra jó volt az event, hogy rájöjjek, hogy SOHA többet nem szabad költenem erre a játékra egyetlen forintot sem. Nem nagy kiesés, vettem egy kéthetes kesztyűt, én kis naiv azt hittem, hogy majd 35-ös farmossal templomba milyen szépen esik majd a kártya. :'D Az ilyen undorító eventek miatt vagyok úgy vele, hogy ha valaki azt mondaná, hogy ad helyben 2ezer forintot a karakteremért oda is adnám annyira nevetséges, hogy mit művelnek ezzel a játékkal.
  A következő eventnél lehetőleg már ne is lehessen egyébként játékban megszerezni semmit, csak 100 SÉ-ért kapj valami retket aztán kész. Akkor legalább nincs felháborodás, hogy mennyire nem lehet játékban megszerezni semmit. :)
 • "Örülj, hogy egyáltalán van event..."

  Szomorúan olvasom az ilyen, és ehhez hasonló véleményeket.
  Nem az a baj, hogy valaki nem örül annak, hogy van egyáltalán event. A probléma ott van, hogy mikor ez az Okey kártyás dolog először, karácsonykor megjelent.. nos, fantasztikus volt. Élvezhető, mindenki boldog volt, kicsik is nagyok is (itt megjegyezném egyébként mellékesen, hogy a videóban látott "úriember" azt mondta, hogy akkor van kész a játék, ha a játékos boldog....mekkorát hazudott... te jó ég...)
  Szóval az igazi probléma az, hogy a játék üzemeltetője annyira éhes a lóvéra már, hogy szemrebbenés nélkül arcul köpi a fogyasztói társadalmat.
  Na tehát ez a valódi probléma az utóbbi idők eventnek csúfolt tárcarobbantó mókáival. Nem pedig az, hogy bárki, aki itt elégedetlenkedik, könnyelműen szeretne bármit megszerezni.
  Arról már nem is beszélek, hogy nem csak ráérős emberek vannak itt. Vannak bizony munka, család mellett jogosan kikapcsolódni vágyó emberkék is (akik régen kezdték, csak hát telik az idő ugye...) . Szeretik a metin2-t de állandó csalódás éri őket, hiszen az itt , számukra eltölthető 1-2 óra, semmi előrelépésre nem elég. Hiába szeretnének ők játszani a régi kedvenc játékukkal. Nem tudnak. Aztán nem kell itt mondani a csehszlovák dumát... Ez a játék NEM volt ilyen. Az élmény és a ráfordított idő egyenesen arányos volt... Most vagy mértéktelen ráfordított idő kell az eredményhez, vagy sok pénz. Egy idő után egyik sem teszi azzá a játékot, ami lehetne.
  Szeretem az egyenes embereket, akik meg tudnának győzni a véleményem ellenkezőjéről, csakhát túl régóta vagyok a metin2-ben ahhoz, hogy hasba akasszanak süket előregyártott, diplomatikus szövegekkel.
  A játék önmagában jó, az üzemeltetés rossz irányba halad.
  Ez az Okey kártya event pedig a tárgypiacról szól, nem úgy mint karácsonykor... az igazi ajándékról!

  Üdv: ShaoKahn

 • Azt hiszem kicsit zavar van egy két fejben.

  1 óra alatt 4 pakli egy akkora karinak v3 ban ahol megkockáztatom lehet több százezer mobot is lecsapott abban a 8 szobában igenis szégyen. Miért?

  Mert egy olyan prémium belépős helyről beszélünk ami eredendően csak fizetős játékosoknak volt elérhető ,ahol emelt valamelyest a drop ráta ,ahol 10x annyi mob van mint bárhol máshol..

  Ebből következik ,hogy az a hely csak egy bizonyos réteg/szint számára megfelelő hely a farmolásra. Akik már kinőttek onnan vagy még nem nőttek fel odáig ,hogy ott köpenyezni tudjanak azok mehetnek a búsba mert bármelyik másik mapon ami ugyebár nem prémium map felejtős ez az óránkénti 4 pakli!

  Az lenne a normális szerintem tekintve ,hogy a limitek is megemelkedtek (300 pont egy ezüst láda...) ,hogy a leg pocsékabb helyen is essen ki óránként 4-5 pakli ,a prémium mapokon meg akár 8-10!

  Elmondanám ,hogy én 95 ös karival végigjártam minden helyet ahol esélyt láttam arra ,hogy lehet értelmes drop. Esélytelen. Mióta az event tart összesen 3 pakli gyűlt össze ,igaz nem ülök reggeltől estig a gép elött. Ha épp szabadnapos vagyok és úgy alakul ,hogy a gyerek alszik délelött akkor szoktam egy órát-másfelet meg esténként is kb ugyanennyit. Viszont azt a 300 pontot nem is olyan könnyű elérni (nekem nem is sikerült egyszer sem még) viszont így ,hogy a paklikat sem lehet beszerezni hozzá hát ez minden csak nem event.

  Ez pont olyan mintha beraknánk a metin dropokba mondjuk a varázsfémet 0.001 eséllyel 2 óra hosszára majd harangoznánk hogy mekkora eventet csináltunk....

  UK-n Sol szerveren a piacon egy darab láda nincs kint ,és nem azért mert megy a felvásárlás hanem mert nincs mit eladni!
  Az a pár ember aki nagy keservesen beszerez néhány ládát ,meg sajnálja kitenni mert rengeteg meló van benne.

  Irracionálisan sok befektetett idő/energia elenyészően csekély jutalomért cserébe.
  Nálam nem ezt jelenti az event szó..

  The post was edited 1 time, last by Razyal ().

 • Kipróbáltam én is ezt a nagyszerű eventet. SD3 2,5 óra folyamatos darálással ( lvl63 tárgydroppos cuccok) sikerült 6 pakli kártyát ütnöm abból lett 4 bronz 2 ezüst. A köpi meg a belépő ára éppen visszajött. Szánalmas
  Nem baj legalább a nemzeti ünnepünkre kiírt eseménysorozat holnap kárpótol:) Ennyit érünk...
 • Ezek szerint nem is olyan nagy gond, hogy nem nagyon töröm magam a kártyákért.
  Eddig esett 17 vagy mennyi, de nem erőltettem meg magam.

  És ha az sd3-ban nagy keservek árán hullik ki óránként 4...
  Lehet, valaki számára nem nagy teljesítmény, de.Ott olyan sok mob van,hogy a kép simán beáll tőle. És akkor 8 teremben, köpizve?

  Már kezdem bánni, hogy azon a halrendezvényen nem vettem részt. Az is ilyen szinten le lesz butítva biztos, mint ez az okey.

  Természetesen tárgypiacról továbbra se veszek arany, se ezüst ládát. (Már ha lehet venni...)
  A nemzeti ünnepi akármi. Az legalább jobban érezhető,mint az okey.
  Egyedül kitűzni és elérni célokat: ilyenkor tudod meg, hogy mankók nélkül is képes vagy rá. ^^
 • Bezzeg az a szánalmas felújított haloween event 2 éve annyira tetszett mindenkinek mer tökmetin meg minden dekor, közben meg annyi hasznot sem tudtál belőle kisajtolni mint egy sima metinkő leütésből kesztyű nélkül...De komolyan! Nem hazudok. Tényleg tetszett az embereknek. Én meg csak fogtam a fejem h "WTF?" Amikor lemerészeltem írni, hogy engem már a külsőség régen nem érdekel, meg hogy milyen család barát program ÉN PROFITOT AKAROK, akkor meg lehurrogtak, hogy ez egy esemény, ami a GF jóindulatának köszönhetően van, ne ebből akarjak meggazdagodni...Na ezeknek üzenem, most, hogy hajrá! De ne szégyenlősködjünk, nézzetek rá a játék ranglistára, nem mindenki szenved ládahiányban.

  2 paklit ütöttem ki 2 ezüst lett 350+ ponttal, 1 megbűvölő tárgy+ és egy razador tojás ami minden rosszindulattal együtt is összesen 50millió...Aki akar, velem cserélhet, bemegyek sd3-ba az óránkénti 4 pakliért, ők meg bemennek DC-be az óránkénti fél pakliért(Max 1)

  Persze megértem a magas elvárásokat is, Razyal, Lacrimosa...Részben megértem az álláspontotokat, én is szeretném visszakapni a legelső okey eventet, amikor 1 óra alatt 15-20+ pakli is jött jó helyeken, de erre csak azt tudom mondani, hogy ez van, ezt kell elfogadni.
 • Mikor ezt az event lebutítást emlegetitek akkor csak a ritkábban eső kártya, illetve a játék megemelt pontszámai zavarnak, vagy a kibővített nyereménylista is ami a ládákból nyitható? Persze tudom, nyílik yang is a holdkő, a mágikus kő és a Kék sárkány tojás mellé.

  Lacrimosa, most meg fogsz rám haragudni, de nem tudok veled együtt érezni. Azzal a több száz kisebb játékossal már inkább akiknek miattad, -meg néhány másik régi játékos miatt, akik megtehetik, hogy annyira felszerelt farmosokat tartsanak amik lv55-ön 8 termet köpenyeznek sd3-ban- sokkal kevesebb kártya esik mint eshetne. Mert amikor beállítják a dropot megnézik, hogy mennyi esik? És ha azt látják, hogy az első 10 óránként 15-20 paklit üt, akkor bizony csökkenteni fogják. És nincs amellett érv, hogy bárkinek is járna óránként 15-20 nagy értékű prémium tárgy.
  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs
 • (( Megpróbáltam idézni Dalvin az iráosdat, de a fórum úgy döntött ezt nem engedi))
  Kibővített nyeremény lista ? Mit ér vele az ember, ha óránként esik fél pakli, vagy sd3 ban 15 millió yang befektetésével akár 3-4 pkali is amit utána el is kell tudni játszani legalább ezüstre, hogy vissza jöjjön a befektetett yang.Amugy is, eddig nem si volt olyan event talán, amihez érdemben úgy tettek hozzá a kedves fejlesztők, hogy az ne a GF érekeit szolgálja, hanem a játékosokét. Első alkalommal jó volt ez a event, ütni is lehetett ( az első napban még nagyon jól esett, utána lejjebb vették a droppját) és lehetett szerezni ezüst ládát annak, akinek volt ideje a játék előtt ülni.2. alkalommal indult a 0 dropp, majd a sok "sírás"-nak hála kegyesen megemelték a droppját, egy 0-hoz képest elfogadható szintre. 3. alkalom 0 dropp, és nem igazán akarják megemelni.

  "Lacrimosa, most meg fogsz rám haragudni, de nem tudok veled együtt érezni. Azzal a több száz kisebb játékossal már inkább akiknek miattad, -meg néhány másik régi játékos miatt, akik megtehetik, hogy annyira felszerelt farmosokat tartsanak amik lv55-ön 8 termet köpenyeznek sd3-ban- sokkal kevesebb kártya esik mint eshetne. "
  Most őszintén, essen ugyan annyi annak/azoknak a játékosoknak is, akik most kezdték(bár kétlem hogy olyan sok új lenne) mint annak, aki évek óta itt van, megcsinálta a p skilleket a "kis karira",az alkit, a petet, a cuccait, sok sok sok idő befektetésével(vagy befektetett pénzért) ? Szerinted ez lenne a normális igaz ? Egyáltalán nem jó irányba halad a Gf évek óta a politikájával, és mindig sikerül rá fejelnie még.


  "És nincs amellett érv, hogy bárkinek is járna óránként 15-20 nagy értékű prémium tárgy." Persze nincsen, mert nehogy már bárki is több óra játékkal, be fektetett yangal, idővel energiával tárgyhoz juthasson már anélkül, hogy a GF-nek fizetne több 10.000 forintot....
  És még 1 dolog, kíváncsian várom Dalvin a te kártya ütési rátádat, óránként mennyi esett és hol, valamint mennyi ezüst/ arany lett belőle, és mit nyitottál a "kibővített" nyereményekből.Ha már az egyik oldat meg tudod ítélni, légyszives a másik oldalra is állj oda, próbáld ki, már csak a hitelesség szempontjából......
 • Azt hiszem, hogy egy eventnek a kikapcsolódásról kellene hogy szóljon...
  Ez már régen nem arról szól.
  Aki csak feljön, hogy kipróbálja, azzal szembesül, hogy kínkeservesen 1-2 óra alatt szed össze egy paklit (én például teljesen mindegy milyen szinten, hol, de nem tudtam 1 óránál kevesebb idő alatt produkálni 1 teljes paklit, még az emlegetett sd3-ban sem, igaz hiperüber karakterem nincs oda se, átlagos karaktereim vannak).
  Kérdem én, miért is számítana, hogy betettek 1-2 jobb tárgyat a nyithatók közé, ha megemelték a pontszámokat, és az esély csökkent, hogy a várva várt tárgyat nyissuk.
  Másrészt, a ládák száma is kevesebb, mert az átlagember belefárad, hogy ennyi ölés után 1 ládája legyen, jó esetben ezüst, de inkább bronz...

  Miért lehetett 2 éve még az, hogy több pakli is eshetett? Akkor miért nem volt baj, hogy több prémiumtárgyhoz is hozzájutnak?
  Nem teljesen mindegy mennyihez? Lassan 2 éve benn vannak a 115-ös holmik, amik elérése lehetetlen. Ne azt a pár sés embert vegyük alapul, akik a valós forintjukért megcsinálják, és nem sajnálnak többszázezret.
  Vegyük az átlag játékost... még 5-re se tudja felhúzni a 105-ös vértet, nem beszélve a váltásról, ami aránya szinte 0.
  Úgy gondolom, halomra kellene már hogy legyenek a 115-ös holmik is, de itt nem ez van. A kedve elmegy az embernek, ha próbálkozik...
  Remélem a boss ládás dologgal kicsit több fejlesztő nyílik, és beindul a gépezet...

  Visszakanyarodva az eventre... ez a kisebb játékosoknak nem marad a nagyok miatt (bocs ha nem vagyok pontos) ez nonszensz. Nem azt kellene nézni... ki mekkora, hisz mit kezdjen egy 120-as, ha nem esik kártya... persze hogy kiskarira megy.
  Elvesz valakitől valamit? Nem... hisz alig esik kártya... Max a kedve megy el, hogy megint a szeretett játéka csalódást okozott....


  Sokszor hangoztattam már, de megint megteszem... fejlődnie kellene a játéknak, nem megállni.... és igenis legyen csomó fejlesztőtárgy, új tárgy , ami elérhető, hogy az átlagjátékos is tudjon haladni, ne csak az aki gazdag és a forintját nem sajnálja a játékra....
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"