Pinned Az Új horgász rendezvény - Kibeszélő és visszajelzés

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Eddig nagyon rossz eventekkel kellett szembernéznem ... de ez a horgász event nagyon tetszik :) előszőr is minden szint kipróbálhatja + ami nállam nyerő pont hogy a láda tartama megtalálható volt forumon és egy érthető leírás ... Gartulálok ^^ Jó event
  ''Néha eljön a pillanat, mikor sorsára kell hagynod valamit, hogy valami mást megóvhass. (...) Másokat kell felfalnod, ha élni akarsz.''
 • Jó kis event, egyszerű mégis nagyszerű. Akinek nincs sok ideje azis ki tudja használni. Az egyetlen negatív dolog az, hogy bizonyos tárgyakat amik a ládákból nyílnak nem lehet a vegyesnek eladni.
 • Maximálisan meg vagyok elégedve az eventtel. Szerintem rég volt már ilyen jó. :) Kell egy kis szerencse néha, de ha az ember kitapasztalja akkor szuper. A tárgyak is jók. Ami külön tetszik hogy csak a ládák nyitási száma változik, de a tartalom nem, tehát nem lehet rosszat kapni akkor sem ha kicsit szerencsétlenebb sorozatunk van.
  Ahogy olvasgattam a többiek nyitását, azzal sincs baj, szépen adja a dolgokat.
 • legjobb event már már lassan közelít a karácsonyi eventhez, kell 1 kis matek hogy most mit dobjak el mit tartsak meg hogy kb 10ből ki tudjam rakni de 2 nyitásos láda kb mindig sikerül és jókat is lehet nyitni, félek hogy elsőre jó kb minden event aztán le lesznek butítva a nyitások vagy lesz benne valami csavar stb.. most kell tolni mert lehet kövi event már nem lesz ilyen jóféle
 • Kíváncsi leszek, hogy a vasárnapi "karbantartás" után mi fog változni...Nem ad minden fogás után? Vagy fogásonként csak 1-2-t fog adni? Viccelek. :D
  Tényleg jó event, csak ne "balanszolják", ha marad így, akkor az okey event után ez a 2. legjobb -de lehet, hogy már az okeyt is lepipálta-

  Am érdekes dologra lettem figyelmes, nem lehet közepesnél nagyobb ládát szerezni? Mert kiraktam fullra egyet azokból a kék kocka alakokból és csak közepest kaptam, attól kevesebbet már nem lehet felhasználni...Max horgászkönyvvel, ha szerzünk azt a különleges ládát amivel 6-ot tudsz egyszerre lerakni, de másfél óra alatt egyet sem kaptam vele, ez érdekes.
 • Pipibilijski wrote:

  Am érdekes dologra lettem figyelmes, nem lehet közepesnél nagyobb ládát szerezni? Mert kiraktam fullra egyet azokból a kék kocka alakokból és csak közepest kaptam, attól kevesebbet már nem lehet felhasználni...Max horgászkönyvvel, ha szerzünk azt a különleges ládát amivel 6-ot tudsz egyszerre lerakni, de másfél óra alatt egyet sem kaptam vele, ez érdekes.
  Én is benéztem először, de az az igazság, hogy azt is számolja amit eldobtál (az összes, ládából nyitott darabot számolja). Szóval nem feltétlen az a lényeg, hogy 6 darab 2x2-es kék négyzetekkel teli pakoljuk az ablakot.
  Láda tartalma tényleg egész jó, vannak jobb és rosszabb nyitások...
  Érdekesség, hogy engem mindig megszivat a piros alakzat, bár gondolhatná az ember... a színe is ördögi.

  Hősi medálra voltam kíváncsi nagyon. Természetesen egyből elkezd ketyegni rajta az óra. Én simán eldugtam volna egy 7-15 napos dobozkába, amit később kitud nyitni az ember.
 • először énis benéztem, azthittem csak azt számolja amit beleraktam de aztán látom hogy mindet számolja szóval ha nincs könyved esélytelen 10dból összerakni, könvy nélkül max csak közepest lehet elérni ami 2 nyitás, hát kinek mi akinek van felesleges séje vehetsz nyugodtan

  edit: elkiabáltam:D sikerült könyv nélkül a nagy láda

  The post was edited 1 time, last by Traxdata ().

 • Igen, épp írni akartam hogy nekem eddig viszonylag sokszor sikerült már nagy ládi. :) Szerencse kérdése.
  Sok-sok nyitás után is még meg vagyok elégedve. Mindenből kaptam eleget amit szerettem volna, szóval remélem így marad ahogy van. (Mellesleg összesen csak háromszor nyitottam yangot, amiből 2x500k)
  Megmondom őszintén nem számítottam ilyenre. Öröm látni hogy mennyien pecáznak és sokan most tényleg élvezetüket lelik a játékban.
 • Hozzászólok én is :)

  Első észrevétel:

  Az event nagyon élvezhető, kell hozzá kis szerencse is, de összességében nagyon jó :) 90 közepes és némi nagy láda nyitása után, teljes mértékben elégedett vagyok a kapott tárgyakkal. Viszonylag egyszerű, de tényleg kifizetődő event. Jó látni, hogy a kis szintű karakterek is kivehetik a részüket az eventből és ezáltal profitálni is tudnak belőle, szóval teljesen meg vagyok elégedve. :thumbsup:

  Második észrevétel(Discordia):

  Nem is tudom hogy jellemezzek pár embert.. Amit letoltak az árakkal.. katasztrófa... Van pár játékos akik meg akarják váltani a világot és szabályozni akarják a piaci árakat :pump: (ezalatt értem a ládák árának leverését), mérhetetlen szintű magabiztossággal állítják hogy a láda nem ér többet 250-300k/nyitásnál, félelmetes.
  Volt aki azzal érvelt, hogy 50k yang is jöhet belőle.. ja.. meg optoló is ami 70SÉ/db... Vicc...

  Akinek van pénze az felvásárolja a kezdőktől, tapasztalatlanoktól apró pénzért mert megteheti, ők meg nyilván mindenből pénzt próbálnak csinálni még abból is ami nem átadható. Persze a hf ládát amiből ők ütnek sokat nem adják 1m/db ár alatt, mert ugyanmár miért is tennék...(úgy hogy a droppja meg sem közelíti a halas ládát). Undorító, hogy pár ember a tudatlanok fején taposva lépcsőzik felfelé... De megtehetik, egészségükre! :thumbdown:

  Pozitívumok.. Negatívumok.. de összességében jó ez az event! Remélem mindenki ki tudja használni, ki így, ki úgy.. :rolleyes:

  "Nézz csak fel, az ég magas.
  Bár azt mondják, hogy nem igaz.
  Ott jártak ők, a repülők."

  The post was edited 2 times, last by Wolten ().

 • Nagyon vártam az eventet és nem csalódtam benne nagyon jó event! Lv30-120ig bárki ki tudja használni aki akarja és végre egy olyan event ahol nem lehet ks-elni meg nem szidják egymást a játékosok. Több hasonló event kéne ahol a sok játékos nyugodtan tudna farmolni. És nagyon örülök neki hogy a horgászattal kapcsolták össze az eventet mert amugy már alapból nem éri meg horgászni. Pár dolgon azért lehetne változtatni például engem az nagyon zavar hogy nem lehet egybe rakni az arany ládákat tudom hogy 3 féle van de mindet egybe lehetne rakni külön külön mint az okey ládákat. Esetleg még fel lehetne azzal is túrbózni az eventet hogy a halakból lehessen nyitni valami értékeset még a kagylón kívűl például az arany ládákat vagy azt a ládát ami csak horgászkönyvel fogható persze kb olyan gyakorisággal adná mint a kagylót vagy ritkábban.
  De összességében az egyik legjobb event gratulálok annak aki kitalálta!
 • Nekem is nagyon tetszik az event, jó megoldás, egyszerű és sokak számára elérhető.

  Nagyjából 150nyitáson túl vagyok és (lincseljetek meg, de) hiányoltam néhány apróbb cuccot pl: néhány szem Gaya,
  lovaglás könyve,
  5ös növények bájitalhoz,
  zöld optolo forgato (lv40 fegyo,vértes olyan ritkasággal mint a sé-s fajta mindenre való),

  hogy ne gyűljön össze annyi hősi medál és fekete ló, hogy 2nap alatt 7-8at kinyitok :D

  Örülök, hogy sok a sé-s tárgy benne, de a fentebbi kisebb lomokat csak azért tetetném bele, hogy ne legyen egy életre elegendő fekete ló vagy fél leltár hősi medál amiből másnapig úgy is csak 1et lehet használni és mind eltűnik, majom tojást is nagyon gyakorinak találom, kb 200k/db-ba megy.

  Összességében nagyon jó event.
  ~(*-*)~ | Bibor: P | Széttépés: P | Átváltozás: P | \(*-*)/