[Kibeszélő] Új szerver?

 • Kibeszélő

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Úgy gondoltam ez egy olyan téma, ami jó kis elméleti vitát generál pro és kontra érvekkel. Számítottam rá, hogy az ellenzők lesznek nagyobb számban, hiszen jobbára aktív játékosok fórumoznak, nekik pedig ez nem feltétlen lenne jó. Különösen a nagyoknak, bármi módon is lettek azzá.


  Én komoly lehetőséget látok egy új szerverben. Nem azt várnám tőle, hogy Continuumról tömegesen menjenek át játékosok oda, hanem azt, hogy visszatérnek azok akik korábban azért hagyták itt a metint mert az eldurvuló anyagi versenyt már nem győzték vagy nem akartak benne részt venni. Azt várom, hogy kezdő játékosok meg tudjanak kapaszkodni és érvényesüljenek.


  Nyilván nem lehet visszahozni a kezdeti "hősi" időket. A metin2 felgyorsult. A kezdetekhez képest túl sok hatás erősíti a karaktereket, ez pedig csökkenti az egymásrautaltságot. Viszont nincs (és sokáig nem is lesz) feketepiaca, mert sok időbe telik, hogy annyi feleslegessé vált, eladó tárgy halmozódjon fel a szerveren mint most Continuumon van.


  Az összevonások megkezdése óta egyetlen közösségben sem indult új szerver, így ez a veszély nem fenyeget minket se a közeljövőben. Szerintem pedig szükség lenne rá.
  Akinek nótája nincsen, annak szíve sincs
 • Én teljesen egyetértek Dalvinnal és még azzal akik azt írták, hogy jó ötlet. Igaz.. a Metin2 vár a végét járja, de szerintem egy új szerver, új lehetőségekkel új játékosokat, ÉS MÉG TALÁN a régieket is vissza hozná! Gondoljatok bele, mikor régen nyíltak az új szerverek mennyien versengtek a jutalmakért, például ki milyen szintet ér el előbb és ezért mit kap, mit szerez meg előbb stb. Szerintem nagyon jó ötlet lenne, ha a 2. szerveren mindenki a 0-ról egyenlő eséllyel indulna, és nem lehetne az 1. szerverről átrendelni (átvinni) a karakterjét és fordítva se (2-ről az 1-re). 100%-ban támogatom.. Talán új lehetőséget kapna a Metin2, ha újra rengetegen játszanának a 0-ról! Ez egy új esély lenne.. Én élnék ezzel a lehetőséggel..
 • Nem akarok lelombozni senkit, de nem lenne egyenlő esély.Az elején még biztosan sokan lennének, emiatt sem map1 sem map2, sem orkok nem lenne farmolható, a tömeg miatt.Az elején már kezdődne a szokásos, ami uj szerver nyitásánál van, még pedig a map1-map2 túl zsúfoltsága, és emiatt a folyamatos ks.Sem metint ütni, sem fejlődni nem lehetne ideálisan, mert a metinekbe mindenki bele nyúlna, a fejlődős helyekről meg mindenki le akarná verni a másikat, vagy csak szimplán bele ks-el.Jönne jó pár olyan játékos, akiknek a tágy rakrtárjukban ott pihenget 1-2 hátas, 1-2 30 napos pet,exp gyürük és sok sok egyéb, amit nem osztott ki, mert fölösleges lett volna korábban.Emellett lenne olyan, aki fel optolja a kis szintű cuccait,megcsinálja a pántot, alkit vesz, majd elindul szépen felfele,ideális szintre, ahol mehet 0-24 ben az autó támadás, és a szedegetős pet.Ahogy korábban irták mások is, nagyon sok régi, és jelenlegi játékosnak is kedvét venné, és illúzió romboló lenne az 1 hét alatt 75+ os G-vagy akár P skilles karakterek, akik uralják a játékot, mert 0-24 ben játszanak, és emellé rengeteget séznek. Biztosan lenne játékos az elején, de igen hamar vissza esne a létszám, hiszen az általatok említett " egyenlő esélyek"-et úgy hívják hogy sé.....Lehet álmodozni az új szerverről, de semmi értelme nem lenne, ja de, az hogy a GF tudna belőle jó sok pénzt szakítani ismét, mert mindenki tölthetné a sét hogy optoljon, forgasson, tárgyakat húzzon pántot csináljon, petet vegyen stb....
 • Bonszii wrote:

  Én teljesen egyetértek Dalvinnal és még azzal akik azt írták, hogy jó ötlet. Igaz.. a Metin2 vár a végét járja, de szerintem egy új szerver, új lehetőségekkel új játékosokat, ÉS MÉG TALÁN a régieket is vissza hozná! Gondoljatok bele, mikor régen nyíltak az új szerverek mennyien versengtek a jutalmakért, például ki milyen szintet ér el előbb és ezért mit kap, mit szerez meg előbb stb. Szerintem nagyon jó ötlet lenne, ha a 2. szerveren mindenki a 0-ról egyenlő eséllyel indulna, és nem lehetne az 1. szerverről átrendelni (átvinni) a karakterjét és fordítva se (2-ről az 1-re). 100%-ban támogatom.. Talán új lehetőséget kapna a Metin2, ha újra rengetegen játszanának a 0-ról! Ez egy új esély lenne.. Én élnék ezzel a lehetőséggel..
  Nem járná a végét, ha minimálisan az egész jelenlegi rendszert felborítanák. Ahogy és amit beraktak azt ugyan úgy visszájára is lehetne fordítani. Okulva a hibákból ezt és ezt meg ezt kivenni és azt meg azt meg azt vissza a régire. Itt ott retusálni és kész. Feltételezem ezzel az egész metines mizériával úgy van a gf, hogy van amíg van kész. Már más felé vették az irányt és nem a metin2 a fő projekt. Ahhoz képest amilyen a felhozatal jelenleg a piacon mmo terén ahhoz képest le van maradva. Azt a lemaradást kellene behozni, ha nem is teljesen, de legalább megközelíteni.
  A hatalommal való visszaélés gusztustalan dolog. De mint azt láttuk és tapasztaltuk már elég sokan, ez itt kifejezetten erény, sőt.... :thumbup:
 • Sziasztok!

  Szerintem is egy új szerver nem lenne más mint farmhely. Egyesek csak azért mennének át oda, hogy zsírosra farmolják magukat egy a continuumhoz képest gyérebb szerveren, majd pedig visszamennének continuumra eladni. Ilyent már nem egyszer végigjátszottunk. Ettől még az is életképesebb ötlet, hogy legyen több ch.

  SC.
 • Sziasztok!

  Én már régebben abba hagytam a játékot, de ez az új szerver lehetősége igen csak felcsigázott :D Ha lesz új szerver én ott leszek!! Tényleg nagyon jó lenne egy új szerver, szerintem rengetegen jönnének vissza játszani.
 • Vajon mi lesz az új szerver neve? (Ha lesz)

  Sziasztok!

  Rendszeresen szoktam más nemzetek fórumait nézegetni, és érdekes dolgot láttam. Az alapján pedig ezekre lettem figyelmes.

  tr.metin2.gameforge.com/main/highscore (Akdeniz szerver)
  LV6x a maximum játékosszint.

  de.metin2.gameforge.com/main/highscore (Corvinia szerver)
  LV6x a maximum játékosszint.

  pl.metin2.gameforge.com/main/highscore (Tasmania szerver)
  LV3x a maximum játékosszint.

  Nekem nagyon úgy fest, hogy ezek újonnan nyílt szerverek minimum már 3 országban. (1-2 napja)

  Vajon a miénknek mi lesz a neve, és ami még fontosabb, mi is kapunk új szervert?


  SC.  összevontam. dreamy
 • Szia.

  Biztos,hogy lesz a metin2 international FB-n lehet is róla olvasni. FB fordításban:

  "Te is ezt mondtad, és meghallgatni!
  Jön a gőz, az új globális szerver, mindenkinek játszani, harc és uralkodj együtt!
  Csatlakozz játékosok szerte a világon, az új angol szerver, és a dicsőségért harcolnak, a sárkány Isten.
  Globális szerver felkerülnek az Egyesült Királyság közösségi és játék lesz angol nyelven.

  Csatlakozni új szerver, jobb klikk metin2 a gőz könyvtár, válassza a " tulajdonságok ", a " nyelv " fülre és válassza a " angol " a legördülő menü. A meccs után foltok, válassza ki az új szerver a bejelentkező képernyő és készen állsz arra, hogy menj!
  Reméljük, hogy élvezd ezt az új szerver és érezd jól magad felfedezni a világot három birodalmak!

  A legjobbakat kívánom,
  Metin2 csapat."
 • istenem xd még eskü van valakinek arra ideje hogy más ország forumát nézze.. és ennyire beleéli magát a játékba és remegve várnak 1 új szervert vagy valami.. ti tényleg ennyire hisztek még a csodákban? gyertek le a földre nem lesz itt semmi új szerver ne is reménykedjetek.. megértem hogy a metin2 az életed de ne várj sokat.. 1 játék miatt remegtek néhányan értitek? remegtek xd ez már nagyon gáz..
 • No, akkor kezdjük az elején.

  Miután elérhető lett Steamen a Metin2, rengeteg panasz érkezett a GF-hez, mégpedig azért, mert rengetegen szerettek volna egy Global szervert. Ennek a követelésnek eleget tett a szolgáltató, kreáltak egy új World Server-t, amire bárki felléphet.

  Két mód létezik rá:
  1. Steamen keresztül
  1.1 Steam regisztráció után rákeresel a Steames Áruházban a Metin2-re, telepíted.
  1.2 Fontos, hogy az Angol nyelvű verziót telepítsd!! (Persze csak akkor, ha a Világ szerveren szeretnél játszani)
  1.2.1 Ha már telepítetted a magyar nyelvűt (ezen keresztül éred el Continuum-ot) és szeretnél a világ szerveren is játszani, akkor csak annyi a dolgod, hogy a Steam-es Könyvtár-ba navigálsz, itt jobb klikkelsz a Metin2-re, Tulajdonságoknál pedig átállítod a nyelvet English(angol)-ra. Ekkor letölt kb. 8 MB-ot, és már is angol a felület, elérhető a világ szerver.
  Miután rájöttél, hogy ennek nincs értelme, ugyan így vissza tudod állítani a Magyar felületet és szervert. (Természetesen ebben az esetben visszaállítod magyarra a nyelvet)

  2. Normál kliensből (Metin2 UK)
  2.1 Letöltöd a klienst innen
  2.2 Letöltés közben regisztrálsz ugyan ezen az oldalon
  2.3 Elindítod a játékot, élvezed

  Fontos, hogy a 2. helyen lévő szerverre lépj fel, talán World Server nevet viseli. Továbbá azt is megemlíteném, hogy a szerverrel kapcsolatos dolgok az UK fórumon lesznek közzé téve.
  Tegnap kíváncsiságból felnéztem. Azt kell mondanom meglepett a látvány. Map1-en alig lehetett mobot látni. Rengeteg új karakter szaladgált, próbált fejlődni.

  Amit én külön kiemelnék a Steam-es verzió kapcsán:
  Amikor megtudtam, hogy létrejött egy Global sever felcsillant a szemem. Ezután felléptem, elkezdtem, majd szerver üzenetnél megláttam, hogy Normál kliensből is elérhető...
  Engem pont az fogott meg először, hogy kizárólag Steam-ről érhető el, így nem lehet egyszerre több klienst használni, több karakterrel játszani. Normál klienst használva továbbra is belehet lépni több accounttal. Ez óriási előny, már csak boltolás szempontjából is, DT-t, farmolást meg se merem említeni. Lehet mondani, hogy senki sem kötelez több kliens megnyitására, de ez félelmetesen nagy butaság.
 • Ugye azt is látjátok, hogy idestova már 3 vagy 4 közösség kapott új metin2 szervereket. És itt most nem a nemzetközi steames metin2 szerverről beszélek. Ami mellesleg napok óta létezik, full tele van törökökkel és angol nyelvű. Egyszerűen csak új szervereket nyitogattak. Ilyen jogon szerintem mi is kaphatnánk akár.


  SC.
 • SunCo wrote:

  Nekem nagyon úgy fest, hogy ezek újonnan nyílt szerverek minimum már 3 országban. (1-2 napja)
  Így van, friss szerverek.
  facebook.com/Metin2International/posts/1323270001122874

  facebook.com/Metin2International/posts/1322303197886221

  facebook.com/Metin2International/posts/1322300441219830


  és ez mellett van még az ún. "globál"

  board.en.metin2.gameforge.com/…read/88734-Global-Server/

  board.en.metin2.gameforge.com/…s-Doors-for-Steam-Launch/  A magyar közösségnek nem vagyok benne biztos, hogy kellene új szerver, hisz nemrég vonták össze...

  De ki tudja mit gondolnak odafent :)
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • Tudom régebben ellent posztoltam, de valamelyik nap, hogy újra láttam ezt a posztot egy kicsit elgondolkoztam.
  Én annak idején azzal sem értettem egyet, hogy Oriont is bele vonták a többibe, elvégre akkor még is minek hozták létre? Legalább maradt volna 1 olyan szerver ami nem fullos és van még benne kihívás. Akárhogy nézzük, valamilyen szinten jó volt a szerver összevonás, de annyira fullos lett mindent, hogy nem igazán van benne kihívás. Annyi 70 meg 90+os karit látok ami még nincs 1 hónapja, hogy játszik, de már mindene +9 full opt, és maga fejlődött még csak nem is húzták. (ha igen meg úgy se vallja be)
  De tényleg hiányzik egy kis izgalom. Így utólag végig gondolva, én szívesen kezdenék egy új szerveren. Az összes karimat szívesen hátra hagynám egy kis izgalomért. Olyan jó volt régen mikor rá voltunk szorulva egymásra, a csoportos fejlődésekre. Mikor nem 1 kari vitt fel 30 másikat DT runra, hanem úgy szenvedtük fel magunkat közösen. Mikor az első G-s skillek tulajdonosait minden céh próbálta beédesgetni, hogy erősebbek legyenek waron. Mikor nem volt minden boltba fullos +9es optolt kövezett vértek, fegyverek, hanem ki szenvedtük és felhúztuk őket magunknak. Esküszöm jobb volt, mint most ez.
  Én nagyon remélem, hogy lesz eszük, és csinálnak egy új szervert nekünk is. Egyébként is, ha más ország / országok kaptak új szervert, legalább 1-et kapjunk már mi is.

  lv 91-Gömbvillám P/31-Fény P/36-Tűzkő P/31-Mennykőcsapás P/35-Mennydörgés M
  Lv 76-Krit P/31 Áldás P/32-Sikoly P/34 -Visszaverés M8
  Lv 70-Lesi-Táncoló tőr G2/2-Felhő M7-Villám M5
 • Fullosok mindig vannak és mindig lesznek is. Régen is volt aki tele SÉ-zte a karaktert (ezek voltak akik ki voltak közösítve xD)
  De a többiek olyan jól elvoltak. Pár lómedálból megszedtük magunkat pénzzel, meg ékkőből, és ahogy haladtunk szintileg minden jó cuccból. Ma meg... Most mivel lehet farmolni komolyan? Alki, szilánk, energia töredék és pont. Kezdőknek esélyük sincs jó felszereléshez jutni, mert miből? Egy ló medált nem tudnak 100K-ba eladni :S

  lv 91-Gömbvillám P/31-Fény P/36-Tűzkő P/31-Mennykőcsapás P/35-Mennydörgés M
  Lv 76-Krit P/31 Áldás P/32-Sikoly P/34 -Visszaverés M8
  Lv 70-Lesi-Táncoló tőr G2/2-Felhő M7-Villám M5
 • Szerencse és játékismeret. Nem telne bele 5-6 hónap és utolérné magát a szerver.Nem hinném, hogy szükség lenne újra.
  Ha bejön a steam reklámja lesz néhány új a szerveren. Sajnos a tendencia azt mutatja hogy a mai kezdő játékosok nem kitartóak így nem is fognak sokáig maradni.(Szerintem)
  Jedi Lvl 120. Már nincs mit tanulni a karival :rolleyes:
 • Szerintem nem a kitartásukkal van a baj, hanem a szerver állásával. Nem régiben csináltam másik biribe egy teszt karit, 0ról, az ég világon semmilyen de semmilyen cuccot nem csináltam, adtam át neki, még yangot se. 2 nap alatt felmentem vele 35re (annak idején hetekbe telt) és a nagyok akik azt hitték kezdő vagyok elhalmoztak minden féle +9es cuccal, kk-kal, húztak és minden egyéb.
  A fő gond szerintem azzal van, hogy a nagyok (már amelyik) rögtön segítő kezet ad egy kis időre. Így gyakorlatilag minden a kezdő játékosok hátsója alá van téve, és mikor magukra maradnak rájönnek, hogy hopp ez nem is olyan egyszerű. Szerintem mi annak idején, és ők is több kitartással játszanának, ha az elejétől kezdve meg kéne küzdeniük mindenért, mint annak idején nekünk. És egyébként is, ha csak bele gondolunk, itt már olyan nagyságrendű karakterek vannak, hogy aki elkezdi újonnan 0-ról, ott állt kis szinten, körbe néz és mindenhol 80+ / 90+ / 100+, kinek van úgy kedve játszani, hogy alig akad szintje körüli aki tényleg nem fullos, mert nem kis kari hanem kezdő? Nekem sem lenne hangulatom ehhez. Szerintem már csak ezért is jó lenne egy másik szerver, hogy a kezdők, valóban kezdők legyenek, és ne vegye el a játék kedvüket a sok 90 / 100+os.

  lv 91-Gömbvillám P/31-Fény P/36-Tűzkő P/31-Mennykőcsapás P/35-Mennydörgés M
  Lv 76-Krit P/31 Áldás P/32-Sikoly P/34 -Visszaverés M8
  Lv 70-Lesi-Táncoló tőr G2/2-Felhő M7-Villám M5
 • Nincsenek már ebben a játékban kezdők és nem is lesznek totál el van szúrva a játék már balanszolni se lehet. Pár hét és ugyanúgy fullos karikat látnál magad körül annyi különbséggel, hogy cucc se lesz a piacon. Mikor orion indult sokkal több játékos volt mégis egy szellem szeró lett belőle.