[Visszajelzés szükséges] Lag a játékban

 • Visszajelzés

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Sziasztok!

  A helyzet valamivel jobb lett, de még mindig nem mehet két aktív kliens egymás mellett és nagyon oda kell figyelni, hogy razadornál véletlenül se menjen be két embernél több egy feladathoz, mert ki is fagy rögtön. Nemerénél ugyanez a helyzet azzal különbséggel , hogy a kockás szinten azaz ahol a sarkcsillagokat kell pakolni azzal a szinttel mindenképpen valamit kezdeni mert még a NASA-tól leselejtezett gépek se bírják. Meley run szintén csak úgy megy ha nincs másik aktív kliens nyitva, de azért egy tartalék mindenképp legyen tálcán, mert néha beáll, ledob. Ez főleg a tojások megjelenésénél jelentkezik.
 • Sziasztok!
  Az uj verziók óta érzékelem énis ezeket a lagos változásokat.
  de nemcsak a mappokkal van probléma hanem magával a mobokkal is-pl
  ütök egy metint vagy bármien mobot elszaladsz elöle a sebzése ugyanugy folytatódik tovább, pedig a mobok már rég a közeledben sincsennek.
  a kép beakadás pedig bármikor elöfordul de föleg inkább akkor mikor hátassal közlekedsz.nekünk a másik nagy probléma hogy nagyon nehezen lehet megnyitni másik metint. ledobál nemnyitja meg bezárja csak 4 5 perc után nyitja meg.a másik nagy gondom ha kirakom árust boltolni.és nem nézek rá másik karival akkor azt látom hogy árul szépen, a másik karival pedig nincs is ott mert kidobta a játékbol.
 • Nekem durva laggjaim nem szoktak lenni. Én nem járok meleyre, vagy hasonló nagyobb runra, de DT-ben még a kép is meg szokott állni, pedig nem gyenge számítógéppel rendelkezem. Map1 akkor szokott megakadni nagyobb darabokra amikor először belovagolok a városba, és a szélén vagyok. ha ez elmúlt, onnan majdnem 98% simán fut a játék. Ha előhívom a boltneveket, ez a szám 75-re csökken. Barlangban és SD2-ben szoktak nagy laggok beállni, amikor egy picit egy helyben hagyok egy karaktert. Ha ez egy kari amit épp húzok, akkor nem nagy probléma. De ha buff, akkor már kellemetlenebb tud lenni.

  I'm a gamer. Not because I don't have a life, but because I choose to have many. <3
  Újra a harcmezőn.. egyedül :|
 • sok mindenki írt die, de semmi visszajelzést nem kaptunk azóta hogy van e egyáltalán keresve a hiba hogy mitől lehet a lagg. Elhiszem hogy nem mindenki laggol , de sokan vannak ajij írják hogy igen nem kellene ezzel kezdeni valamit? Rengeteg téma lett nyitva ezzel kapcsolatosan, és csaak az egymás csépelése lesz továbbra is ha a Team és a játékosok nem fognak össze. szerintem ide a játékosok minden egyes olyan infot leírtak amit kért a Team, de a játékosok felé semmilyen információval nem szolgáltak. Szeretnénk mi is tudni hogy mi a helyzet ebben az ügyben
  Új szerver új lehetőség :sk08
  Bibor: M6
  Indigo: m4
 • Sziasztok!

  Érdekes téma ez a lagg. A jó multkorában DT 1. emeletén köpiztem VOLNA. Köpi benyom, MOB-ok jönnek, kép lefagy.

  Szerintem nagyban függ ez a lagg a gép adottságaitól (főleg a videokártyától, meg a memóriától), de függhet a server net sebességétől is. Hát bizony a minimális gépigyény is igen megnőtt

  És a Metin2 még nem is zabáljha annyira ez erősforrást, vannak ennél komolyabb erősforrást igánylő játékok is!

  The post was edited 1 time, last by FONYTON ().