[KIBESZÉLŐ 1.0] Változások jegyzéke 16.3 - átalakítás, szörnykártya

 • Kibeszélő
 • Játék

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • Unalom ellen gyűjthetsz szörnykártyákat.
  Kapsz egy küldetést például ölj Serang+Scrofa+Lian és kapsz egy Szörny kártyát.
  És így szépen gyüjtögetheted a kártyákat a játékban vadászható szörnyekről!
  És ha megvan a kártya odaportolhatsz ahol a szörnyed van ha megvan a szinted a szörny szintjéhez.
  A kártyák elvileg kereskedhetőek lesznek.
  Ha túl nehéz egy küldetés csoportban is végrehajtható.
 • Ehem. Hát jól hangzik, de erre megint miért kellett idáig várni? :pillepalle: Nem tűnik egy komplex, kivitelezhetetlen fejlesztésnek, ám remélem, hogy nem csak ennyi lesz a jutalom, hogy odaportolhatsz a szörnyhöz, mert az elég... Meh. :D

  Ez a fegyverkinézet-váltás dolog amúgy tök király. :) Végre lehet valamivel kicsit egyedibbé tenni a karakteredet, nem csak a 3 választható hajjal...

  Kicsit azért reméltem, hogy az új kazamatáról lesz videó, de ez sem tűnik rossznak. :) Kíváncsi leszek erre a szörnykártyás dologra, remélem lesz érte valami kis jutalom.
 • Teljesen felesleges fejlesztés... :thumbdown: A kártyás még csak csak valami, talán lesz több értelme is, de ez a kinézet dolog.. Hagyjuk már. Nem pont azért fejlődnek a játékosok, hogy elérjék az újabb cuccosokat, és gyönyörködjenek benne, vagy mutogassák magukat, hogy na, ők már odáig eljutottak? Ez megint csak egy magamutogatásos dolog, egy látszat fejlesztés, és kész. Ennyi, nem több. Kíváncsi vagyok azért még mi sül ki ebből, és hogy jönnek-e normális fejlesztések is...


  Youtube channel: Kevinwq23 ~ Keep calm, and play basketball.


 • Én inkább úgy fogalmaznék Silver, hogy nem baj, hogy van ilyen lehetőség, viszont ez nem visz el a hátán egy egész fejlesztéscsomagot. Ez úgy lenne szép, ha 2-3 jelentős fejlesztés mellé bekerülne, hogy ja hát még ilyen is van. De elvileg 17-ben jön az új kazamata.
 • Ez a kártyás dolog nekem nagyon bejön. Lehet, hogy nem nagy dolog de egy ideig elszórakozik vele az ember. A kinézetekkel kapcsolatban érdekelne 1 dolog. Lehet elvolt mondva, csak a német tudásom nem annyira jó, hogy mindet megértsek, főleg hallás után. Tehát kétkezes fegyvernek lehet valamilyen kard kinézetet adni? Bár gondolom nem, mivel más animáció szükségeltetik mind2 fegyvertípus használatához, de ismerve a fejlesztőket bármi megtörténhet.
 • Érdekes fejlesztés ez a kinézet dolog.Csak arra vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban, hogy bármilyen kinézet hozzá rendelhető e a fegyverhez? Gondolok itt pl arra, hogy egy kardnak 2 kezes kinézetet adunk, avagy fordítva, esetleg tőrnek ijj kinézet, vagy éppen akármi más fegyver kinézetet ?Ha igen, vagyis kardnak kétkezes, illetve kétkezesnek kard, akkor lesznek itt meglepetések PvP terén, pl felveszed a kard deffedet, mert azt látod nála, közben meg 2 kezessel van(ez lenne a nagy PvP újítás :D ? ) .Fura lesz látni, lvl 10 es karikat, fekában rohangálni, már ha lehet nagyobb tárgy kinézetet hozzá adni kisebb szintűhöz( feka 9 ugyis filléres tétel, mért ne tehetnék a kis 15 ös farmosom 9 es vérjéhez egy ilyen kinézetet).Ez a kártyás dolog meg, érdekes lesz, boss ütés szempontjából,hisz 1-1 bosshoz való oda portolás nem rossz dolog, bár gondolom kazamatába(pókkirálynő/bárónő), runra(démon király/kaszás, charon/ azrael), vagy éppen másik mapra nem fog elvinni a bosshoz, de így igen hamar le lesznek verve a bossok, ha valaki erre rá áll.Na de mind1, várjuk ki a végét ennek,de legalább 1-2 fölös 9 es cucc elfog tűnni.
 • L3g0las wrote:

  de legalább 1-2 fölös 9 es cucc elfog tűnni.
  Hát aki 50 milliót költ arra, hogy máshogy nézzen ki a cucca, annak elmentek otthonról, kivéve ha megengedheti magának. Ha meg sokan csinálnák, ez is csak ideig-óráig tart, aztán ugyanúgy felfognak halmozódni a tárgyak. Ezért is tartom teljesen feleslegesnek. Mellesleg tuti fix, hogy nem lehet kardhoz kétkezest, és így tovább rendelni, mivel a díszfegyvereket is ennek megfelelően lehetett felvenni a karakterre. Vagy nincs igazam?


  Youtube channel: Kevinwq23 ~ Keep calm, and play basketball.


 • Kártyás dolog érdekesnek tűnik, ám ez a kinézet váltás :).... hát ... ha nekem majd lesz valaha is egy ördögszarv+9-em, akkor dehogy váltom át a kinézetét :D
  „A legjobb és leggyönyörűbb dolgokat a világon nem láthatjuk és nem érinthetjük.
  Csakis a szívünkkel érezhetjük őket.” / Helen Keller /


  "And I am feeling so small"
 • ez most vicc? kinek jó ez? most komolyan ilyen fejlesztésekre számithatunk a gf töl???????
  hát ez siralmas.. nem hogy a war meg céh bugokat javitanák ki.... azt mikor fogják? ja az ráér mi?...
  majd ezzel a csodálatos fejlesztéssel is csak újabb bugok keletkeznek taps a gf nek...
  nem hiszem el a hogy a gf ennyire vak vagy mi? sokkal fontosabb problémákkal kéne foglalkozniuk szerintem...
 • Hát ez még elég kevés infó szerintem :)
  Nyilván ennél több változás lesz, mert ezek nem hiszem, hogy önmagukban elvisznek egy update-et...
  A kinézet változtatás ebben a játékban felesleges. Ezt egy másikból csórták amúgy, de még a kis zöld ikonja is ugyanaz hehe.
  De abban a játékban rengeteg féle sokkal vagányabb legendás ( ! ) fegyverek vannak, amik színesebbé teszik az egészet.
  Itt a metin2-ben ez hót tökmindegy ilyen kevés választékban...
  A kártyás dolog amúgy jónak néz ki. Főleg, hogy látszik, hogy dolgoztak vele, ami az utóbb időben nem volt jellemző rájuk.
  Igényes a látvány, szóval jöhet. Kevesebb nem lesz tőle a játék.

  Persze még mindig nem azzal foglalkoznak, amivel kéne, de legalább látjuk, hogy terítéken van a metin.

  Várom a további infókat az egész frissítésről.

 • Demi wrote:

  Van ott egy két érdekes mob...pl a Kaszás..
  Ha egyáltalán ellehet teleportálni azokhoz a mobokhoz amiket leöltél, háát, tényleg nem lenne rossz a kaszáshoz feljutni run nélkül, csak hogy már nincs belőle mit zsákmányolni... Leszámítva persze azokat a fejeket, de a dc-nek sincs sok értelme. Persze felvetődik néhány kérdés ezzel kapcsolatban is, hogy csak az első emeletre, esetleg a torony elé portolja a karaktert, illetve hogy megint hány percet, órát kell várni ahhoz, hogy újra használhasd a kártyát. Vagy hogy egyáltalán örök életű, és nem csak egyszer felhasználható-e? Eddig egyedül a büszke démonkirálynak látnám értelmét, hogy run nélkül juthasson fel a karakter, és így a cuccokat hamarabb lehet betörni, vagy javítani. Valamint még az a kérdés is felmerül, hogy ha csoportvezetők vagyunk, portálja a csoport tagjait is?


  Youtube channel: Kevinwq23 ~ Keep calm, and play basketball.


 • Szimpi a kártyás dolog, de remélem jutalmakat is lehet majd szerezni, ha sikeresen megcsinálunk párat azon kívül, hogy teleportálni lehet majd. Bár, ha valaki sokszor leöli pl a Kilencfarkút... és megkapja a teleportot hozzá, akkor ő mégtöbbször le fogja ölni... ezzel nem kitolnak azzal, aki csak hébe-hóba találja meg azt a Kilencfarkút? Hisz így még inkább csak a hűlt helyét fogja találni.

  A fegyver kinézet dolog nekem tetszik, számomra drága az 50misi, de mégse sokallom. Kérdés, hogy kisebb fegyverhez lehet-e nagyobb fegyver kinézet, pl.: lvl1es karinak Tőr+9 Lélektelen kés+9 kinézettel érdekes lenne és nem támogatnám :D
  ~(*-*)~ | Bibor: P | Széttépés: P | Átváltozás: P | \(*-*)/
 • A felszereléskinézet dolog nekem tetszik. Ez főleg kiskarikra jó. Lv1es kari epicben futkos. Azért az 50millás váltási költséget soknak tartom. Hozzáteszem azért, hogy a kinézet dolog menüje valami hihetetlenül nem túlbonyolított. Simán lesz olyan ember aki a 2 cuccot felcseréli és a jó holmiját ráteszi a rosszra kinézetnek. Ezen még lenne mit csiszolni.

  A szörnykártya nekem speciel nem tetszik. A jutalmak amiket látok nemigen érik meg a túlzott erőfeszítést. Főleg azt sem tudjuk még hányszor kell megölni a szörnyeket, meg hány kártya kell mihez stb. Lehet, hogy olyan hosszútávú vergődésre van tervezve a rendszer, mint régen a sárkánykő alkímia (bár ott tudni lehetett hogy a jutalmak nagyon jók)

  SC.
 • board.en.metin2.gameforge.com/…171483-game-version-16-3/

  Tessék ittvan a hivatalos csendzslog.

  Hát, mit ne mondjak.....

  - Pet átnevezés
  - Szörnykártyák
  - Felszereléskinézet
  - Új külditekercsek
  - Meley láda "gagyítás"
  - PM Blokk = PVP blokk is
  - 90-es mapos bossok random összevissza élednek innentől :-]
  - Tüzijáték 2x annyi ideig hat, de lényegesen kevesebb ájulást ad
  - Meley 3 órás várakozási idő megkerülés javítása
  - STB

  A küldi tekercsekre előre írják, hogy sok a bugos még. majd jön javítás..


  SC

  The post was edited 1 time, last by SunCo ().

 • Rendben van hogy német és egyéb fórumokról bemásoljátok a híreket, de valahogy nem látom még nálunk konkrét hírként feltüntetve . Lehet hogy ide akkor be se kerül holnap? Sőt több mint valószínű, hisz akkor már csak írtak volna róla valamit, és nem csak a játékosok ollózgatnák össze innen-onnan

  Mi a túró a Meley 3 órás megkerülés javítása ?
  A Meley ládán még lehet rontani? Hogy csak minden ezredikből nyíljon sárkány és vagy sura sisak ?
  Így se nagyon éri meg bemenni, csak kaland vágyból járnak a céhek aki jár .
  Na de lényegtelen hogy mi a véleményünk, ha nem megterhelő szeretném hivatalos formában látni az egész változtatást a magyar nyelvű fórumon magyarul hírként.