Új küldetések - kibeszélő

 • Kibeszélő
 • Játék

This site uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our Cookie Policy.

 • 105 szint ide vagy oda, egyedül nem ütök le ilyeneket, hogy wubba király, meg társai. Majdnem minden bosst bepróbáltunk már, és 19k tp-ről az erősebbek levertek hamar, ezért írtam, amit. Vagy van amelyik olyan szívós, hogy alig lehet belőle kiverni a lelket. Lehet sokak megoldották, az én tapasztalataim nem túl pozitívak az új mapos bossokkal, fele túlságosan nehéz a számomra, lehet bennem van a hiba. -)
 • Végigolvastam. Első gondolat, mekkora esélyes ezeket a küldiket a sámiknak beverni egyedul? Csopiban? Tudok-e akkorát csapni, skillezni, hogy en kapjam a küldijutalmat? (Egyre több az a küldi ami kimeli a harcos kasztot és a wp visszaszoritása is nagyon látható) Csapatjáték? Lehet, de a harcos a bossok leölése elött karicserézzen. :)

  Ezek a küldetések számomra nem adnak többletet. (Lehet abba kellene hagynom és csak fél év után vagy azután se folytatni.) Az EXP olyan keves, (ár érték arányban ennyi idő alatt szerintem több expet kapok b2-ben. A jutalmak némelyike nagyon nevetséges, ha csak a vegyinekadható tárgyakat számolom, simén megvehető piacon szinte az összes tárgy. Egy-két SE-s tárgy érdekes.) a többi meg... Nem tudom, lehet belefásultam a szinte egy kaptafára készült küldik sorozatába.

  Monotonitás, ebben a játékban nagyon adott. Mivel a karim ezáltal semmivel nem lesz jobb és több, magam részéről ezek a küldetések maximum akkor lesznek meg, ha ultra nagyon unatkozom és az égadta világon semmit sem tudok csinálni. (bár akkor inkább céhwar, pvp)
  Hannna | Villámsámán | 116 | Skillek: Fut,Dob,Ima,Simogat,Szörny,Kapa,Karcol, Vezet P | Ló,Nyelvek M
  Stáblista: szijartozoli - 90 sárkány | Zoldszem - 68 testi | hannaraki - 75 wp | apa72nija - 75 tőr | hannafarm - 55 testi | aiolosz - 97bm Videok
 • A 3. nap után feladtuk a gnoll tábornokos küldetést, az azután lévő gnoll nagy úr sem akarja adni a küldit szóval... Ennyit erről..Ki kell mondani, hogy ez így egy nagy büdös nulla ! Azt hiszem nem tévedek és cáfolhatatlan, hogy egy játéknak az a dolga, hogy szórakoztasson engem (főleg, ha úgy generálják, hogy fizetni is illik érte...)Az, hogy 3 napja nincs eredmény ami kb 16 óra ütlegelést jelent, az már több mint vérlázító, mint ahogy a jutalom is amit akkor kapsz ha véletlen kész a küldetés... Senki nem mondhatja erre, hogy én nem örülök semminek... dehogynem. De ezeket a küldetéseket olyan készítette aki nem ért a játékhoz... bosszantóan hosszan tartó küldetés idő, nevetséges tapasztalati pont-yang-tárgy jutalom... az ég világon semmi értelmük, kár volt ezeket berakni... kár volt ezért felpiszkálni mindenkit... Aztán nyugodtan lehet, sőt tisztelettel kérem hogy űberzecce ezt az irományt az illetékeseknek. Ilyen küldetések... komolyan... ki hiszi ezt el..? Bezzeg a királyok ládáját azt rögtön kirakták a tárgypiacra.. talán elismerést vártak tőlünk, hogy majd szanaszét vásárolom magam a tárgypiacon?..Aha majd ha megérdemlik. Olyan gyakran kéne megkapniuk a 90 SÉ-s SMS-ek után a pénzünket, mint amilyen százalékkal kapjuk a gnoll levelet...
  (ja meg lehet nézni milyen eventet adtak saját maguknak a nemzeti ünnepen és milyet nekünk....) :thumbdown:

 • Sziasztok
  Két kérdésem is lenne a küldetésekkel kapcsolatban.
  Első,hogy kesztyűvel vagy nélküle sikerült aki már csinálta (gnol tábornokra gondolok).
  A második, hogy átadhatóak a tárgyak, vagy mindent mindenkinek végig kell szenvedni?
  Köszönöm előre is.
 • FARNEK wrote:

  Két kérdésem is lenne a küldetésekkel kapcsolatban.
  Első,hogy kesztyűvel vagy nélküle sikerült aki már csinálta (gnol tábornokra gondolok).
  A második, hogy átadhatóak a tárgyak, vagy mindent mindenkinek végig kell szenvedni?
  Köszönöm előre is.
  Szia

  Nekem kesztyűvel adta több mint 4 óra farmolás után. Páromnak szerda óta napi rendszeres ütés mellet SEM adta még meg a levelet, ami NEM átadható!

 • xMadFairyx, első párat simán egyedül is megcsinálod, a gnoll tábornoknál áll meg a tudomány úgy tűnik, bár ez csak a levélkapásra érvényes.

  Rans, így főleg nem értem, miért állítod, hogy mindenféle itemes kegyszerekkel bármelyik kaszt megcsinálja a bossos részeket, ha neked warival is csak bonyodalmak árán megy.

  Hogy ne legyek off.
  Hasonló "eredményről" tudok beszámolni, mint Shao.
  Szerda óta napi több órás gnolltábizás, eredmény zéró.
  Fenntartom, amit feljebb írtam, ez így nagyon nem lesz jó.
  És mivel ez eléggé mission impossible (lehetetlen küldetés), így igazából a jutalom viccessége legalább csökkenti a bosszúságot, hamarabb rárántom a vállam, ha nem lesz meg, hát nem lesz meg.
  Köszönjük a GF ebbe belefektetett munkáját, és körültekintő hozzáértését saját játékához.(irónia on)
  Pacifista gyújtogató :rolleyes:
 • Nekem az egész metintől úgy ahogy van ment el a kedvem. Vártam az új küldetéseket , bízva abban hogy a monotonitást egy kicsit csökkenti. Még az se vette el a kedvem ,hogy a jutalmak nevetségesek, de ez hogy szerda óta több órán keresztűl ütöm a Gnoll tábornokokat és semmi eredmény ez kiverte nálam a biztosítékot.
  Tulajdonképpen a semmi jutalomért egy csomó idő megy a levesbe. Alapból ugye 170k hogy kiportolok oda , jutalom 100k. Vicc , de az elején ugye még csak 70k minuszba vagyok aztán vegyük hozzá ,hogy több leltárnyi potit elittam már,persze ezek a mobok is szívják a kéket. Na és arról már ne is beszéljünk ,hogy az immun pajzs mintha rajtam se lenne, vehetem fel utolsónak, le -fel pakolászhatom a gnoll mágus akkor is ájultat, állatról leszállni nem tudok,mert ájulok,felszállni szintén nem. Utálom az egész játékot ezeknek köszönhetően. Szóval kösz GF,ha lesz valami event benézek,addig részemről GAME OVER.

  Edit: Biztos vagyok benne ,hogy ezek a küldetések sehogy nem voltak tesztelve,nem hogy külön kasztonként. Vagy ha tesztelve voltak , akkor az volt a cél , hogy vegyük el a maradék játékos állomány kedvét az egésztől. Akik már továbbjutottak az első levélen azok a Gnoll nagyurat ütik azóta is ,mert nehogy már azt higyjük ,hogy elég ha nagy nehezen megtalálod azt a pontot ahol beakad akkor is ha épp nem mentával játszol. Kérdem én tényleg 200 -szor kell majd wubbát is leverni,hogy egy valakinek megadja a csopiból? ( nem hallottam még róla ,hogy valakiegyedül farmolná wubbát)Én egy kis nyikhaj sámi vagyok,ha rámnéz már pihenek is le.

  The post was edited 1 time, last by Szeder ().

 • A postot olvasva ugy érzem jól döntöttem h nem nagyon foglalkoztam a küldikkel 105 ös létemre még a kristály eszenciás küldit se csináltam meg nem h még ezt. A gnol tábornokos részig azért eljutottam 30percig ütöttem a gnoll hadurt h a tábornokokat tudjam ütni és végül ott hagytam ezalatt a fél óra alatt 250misi expet huztam volna barlangba egy karin. És ugy döntöttem inkább csinálok még pár 103 as karit ahelyett h küldizzek mert lényegébe mire a küldi végére érnék jó pár 103 lenne.
 • Én egy dolog miatt nem feküdtem rá erre. Még ha megkaptam volna a levelet, a következő küldetés szerint a Gnoll-os Boss jött volna.
  Nem tartom magam gyenge sámánnak, leütögetem Arccsontot, Argost, Lemur Herceget is magamba (ha mákom van nem tol kritet, ha nincs akkor Round2...de lemegy). Viszont ezt a gnollos bosst még ki se tudom tartani, nem hogy leütni. Így számomra a küldetés amúgy is végetért volna. Nem tudom mit kellene a karimra aggatnom, hogy azt kitartsam, gondolom a fél item-shop elég is lenne :D
  Végülis erről szól már ez az egész játék, tölts tölts tölts különben nem érsz semmit se....pontosítok: különben sose érsz annyit mint egy tizedét sé-ző wari, aki röhögve kiüti azt a küldit, aminél te a fél item-shoppal esetleg érsz valamit. Ha már csapatjátékra buzdít a sok "run" szerűséggel, legalább át lehetne adni a külditárgyat. Akkor talán még a "nemwari-nemwp" kasztok is haladhatnának.

 • Csak a szombat délután ment rá az első levélre, eredménytelenül. Vagy csinálgatom még ha nagyon unatkozok, vagy megvárom amig belátják hogy értelmetlenül nehézre sikerült. Különben páromnak sikerült, de nem csopiban. Ütött warikkal és velem is, mégis egyedül volt mikor megadta, de nem kevés időt töltött el vele.
 • Betetkintettem parszor ebben a temaba és gondoltam hozzaszolok. Egyetértek azokkal akiknek nemigen jöttek be az uj kuldetések vagy éppen nem tudnak megsem csinalni öket. Az en szemszögemböl nézve.., en ugy gondoltam megcsinalom kuldetéseket hogy kerek legyen a történet. 105 menta illetve 94 wp igen jol felszerelve pvm re vagtam neki. De sajnos enis fenakadtam gnoll levél I. kuldetésné (parom is 104 es igen jol szerelt sarkany saman(neki sem adta))l. Sajnos igen vicces volt mivel az elös lapot gnolok talan az elö csoport vagy elsö mob dobta mindket karakteremnek. Viszont talan mar ezresekben is mondhattam gnoll tabornokok levert szamat. En ugy erzem kudletések tenyleges szorakozast kellene hogy nyujtsanak mint regebbi uriel kudletések és nem megfeszitö több napos többoras folyamatos lag és ajulas közepette (gondolom ezt masok is tapasztaltak) szenvedést jelentsék. Meg viszamenöleg 1 kuldetésnél sem tapasztaltam hasonlot föleg most hogy szinte tökéletes felszerelésben rakészulve tundam csinalni ezeket a kudletéseket marmint csak "tudnam" ha adna targyat. Több ember is irta és ezel enis egyetértek ezen fejlesztéseket nem olyan személyek csinaljak akik jatszanak is vele igy hozaertes meglatszik a 2 lap közti kulöbségen is. Sajnos hiaba tudnám leutni a bossokat és sajnos az akinek mazlival vagy igen kemeny munkaval let meg a lapja meg nemtudja leverni bossokat. Hehe ez ironikus megint gf-ymir fejlesztés. Csak ugy is mint xy gm el beszélgetés ( "nincs tapasztalatom a jatekban legnagyobb karaterem 30as szint"). Legalabb van összinte az igazsagosztok közöt is. Sajnos kevesen fogjak megerteni a prblémankat. de ez van. Sajnos ez forum is egy nagy levegöbe beszélés mert panaszainkra nincs ymir sem gf tabletta. Mar majdnem midnen ismerösöm a metinröl jatszk valami masik hasonlo viszont mar nagyobb jatekelmenyu jatekkal ezt nem tartom elszomoritonak hiszen oda kell menni ahol még az ember talal izgalmat talan hiba mentesen. Nem szerettem volna senkit megsérteni mivel mar belefasultam lehet enis rendesen a nem sikerult elronottuk,a pecsét megsargult,tréning nem sikerult stbstb dolgokban viszont elvarnam hogy kuldetéstargyakat magaslati sikereségen legyenek mivel ezek lenyegeben nem adnak tul nagy értéket bar az exp igen szép dolog de motivacios tenyezöként hat (kivétel 105karater mivel itt inkab 1 kis kedv jönne a trténettöl).Szoval jelenlegi bealitasok mellet hat kellemetlen jatek könyebben is megy rakatintas a jatek befejezesre. :censored:
 • Elég érdekesek az új küldetések, főleg ahogy elnéztem a "jutalmakat".....
  Első jutalom 10 orgona. igen ám, de kutatásos.. elég érdekes:DDD
  Gnoll főmukit vagy mit nem tudom hányan kellenek hozzá, de ha valakinek sikerült szóljon:D
  Tényleg fura amit a GF alkot már, de kérdés hogy a saját maguk részét veszik figyelembe, vagy a miénkét.. mert mi fizetünk ők meg...?!
 • Hogy ne csak felháborodás, és siránkozás legyen, én ha visszaemlékezem a 4 évvel ezelőtti állapotra, nem sokkal többet szenvedtem a mostani küldikkel, mint a régiekkel (több órát)
  Nem tagadom az én bicskám is belefog törni polyphemosba és Wubbába, de próbálkozni fogok mig meg nem lesz. Egyébként a Legfőbb Gnoll Védelmezőt ajánlom a Gnoll levél I-nél tartóknak. (nekem az idézettek adták meg) Igaz nem adja könnyen az idézettjeit, de a legcélszerűbb nála próbálkozni. a II Gnoll levelet is sikerült kiütnöm tegnap este, majdnem 30 nagyúr kellett hozzá, de végül beadta. Most a "város megerősitése I" küldinél tartok, (50 Finom Gnollhomok) ami kb úgy esik, mint a megszentelt fa gyanta.... Szóval sok szerencsét, nem lehetetlen, csak próbálkozni kell ;)
 • Eldrac wrote:

  Nem tagadom az én bicskám is belefog törni polyphemosba és Wubbába, de próbálkozni fogok mig meg nem lesz. Egyébként a Legfőbb Gnoll Védelmezőt ajánlom a Gnoll levél I-nél tartóknak.


  Azt hiszemitt a legfőbb Gnoll őrre gondoltál. :D Hát bocsi,tudom gyenge vagyok a magam 102-es szintjével fullos cuccokban ,de kb -30k ba üt egy másodperc alatt.
  Párom BM közel 1600 védelmet képes felmutatni, ő próbálta magára húzni,hogy én üssem a megidézetteket, de nem maradok addig életben amig leverném a 3 tábit amit idéz. Polyphemos gyerekjáték lesz neked, ha a Gnoll őr által idézett tábikból ütötted kiaz első levelet. Azt csak úgy szórakozás képpen ,nem a küldi miatt kipróbáltuk párommal.
  Nem hoztad vissza a kedvem az új küldikhez. Még most is azt mondom aránytalanul sok időt és energiát igényel a kapott jutalom reményében, és túl nagy a sikertelenség benne. Nem felüdülés a játékban, hanem egy teljesen monoton idegörlő rész. Nem csak a játéktól,hanem majdnem az élettől is elment a kedvem a kedvem 4 nap teljesen eredménytelen csapkodás után.
 • Bevallom én se kivánom a hátam közepére sem a gnoll csapkodást, de ha az 50 homokot le van tudva, onnantól már csak felfelé vezet az út, én úgy gondolom :)
  Egyébként csak mellesleg jegyzem meg, hogy kb 30x haltam, ha nem többször és kb a 140edik tábi adta meg
 • Sziasztok!

  En csak egyet nem ertek. Miert nem tudnak kitalalni valami erdekesebb, osszetettebb akar egymasba fonodo titokzatos kuldit!? Csak annyi tellik hogy utlegel, szivjal, haljal. Semmi erdekesseg a kuldetesben. Mint ha valami isten tudja milyen fantaziatlan team dolgozna a az Ymirnel. Meg mondom az oszintet, hogy talana a naplo oldalas kuldetes volt egy kicsit hasonlo az elkepzelesemhez. Nem csak arrol szolt hogy mennyl ussel honapokon keresztul es vagy elfogadja az NPC vagy nem. Azokat erdemes is volt megcsinalni mert adott olyan exp-t hogy szinteket lepett az ember. A masik viszont a jutalom. Iszonyat lehangolo. Mit szolna az Ymir vagy a GF dolgozoja ha a honap vegen kapna 1 szelet zsiros kenyeret, mondvan jol dolgoztal. Sikeresen teljesitve a kuldetest :)

  Istenemre mondom orulok hogy mar a vulkani talajnal abbahagytam a kuldiket. :)

  Azert kivanok nektek sok sikert. En mar toltom az uj jatekot, majd meglatjuk mi lesz. Nem Gameforgos abbol eleg volt mar.
  Egyszerűen Élni és Élni hagyni
 • Nem hoztad vissza a kedvem az új küldikhez. Még most is azt mondom aránytalanul sok időt és energiát igényel a kapott jutalom reményében, és túl nagy a sikertelenség benne. Nem felüdülés a játékban, hanem egy teljesen monoton idegörlő rész. Nem csak a játéktól,hanem majdnem az élettől is elment a kedvem a kedvem 4 nap teljesen eredménytelen csapkodás után.
  Már nem azért, de ha Te magad is belátod hogy rossz a küldetés, és a jutalom is rossz, akkor minek szenvedsz vele? És legfőképp minek idegeskedsz? Ez csak játék. Nem az életed, még ha sokan így is gondolják, ez akkor is csak 1 játék. Gondoljátok ha a fórumra beírjátok hogy rossz, és itt sírtok, akkor változni fog valami? Tévhitben éltek, bár 105-ös létetekre ezzel már tisztában kellene lennetek. Nem játszasz többet? Vagy nem töltesz többé sé-t? Szerinted érdekli a GF-et vagy bárkit is ha pár emberrel kevesebb? Nem. Addig nem, amíg lesz olyan ember (márpedig lesz), aki ha a sé-s ládát vagy vidámórát meglátja, már nyúl a telefonjához és feltölt 5-10 ezer értékben... Vagy aki tisztában van az új vértek/fegyverek fejlesztésével, de 30-40 ezret akkor is rákölt kovács kőre... Hát kérem... Ez tényleg olyan, mint ha az alkoholista mondaná, hogy milyen rossz ez az ital, de attól még ugyan úgy megissza, minden nap... Amivel semmi baj nincs, de akkor panaszkodni sem kellene... Akinek nem inge ne vegye magára, nem bántásból írtam. Én így látom. Lehet kövezni nyugodtan, de előtte mindenki nézzen magába és gondolja ezt végig.

  The post was edited 2 times, last by miko ().

 • miko wrote:

  Már nem azért, de ha Te magad is belátod hogy rossz a küldetés, és a jutalom is rossz, akkor minek szenvedsz vele? És legfőképp minek idegeskedsz? Ez csak játék. Nem az életed, még ha sokan így is gondolják, ez akkor is csak 1 játék. Gondoljátok ha a fórumra beírjátok hogy rossz, és itt sírtok, akkor változni fog valami? Tévhitben éltek, bár 105-ös létetekre ezzel már tisztában kellene lennetek. Nem játszasz többet?


  Nézd ez egy fórum és abban is az új küldikkel kapcsolatos kibeszélő rész. Teljesen helyén valónak érzem itt megosztani a véleményemet a többiekkel. Én alapvetően szeretem ezt a játékot és többet vártam az új küldetésektől, és nem hiszem hogy ezzel egyedül vagyok. Részemről én befejeztem ezeket a küldetéseket. A játékba se léptem be , de pontosan ilyenek miatt hagyják abba még a fanatikusok is a játékot. Nem azért ülök le játszani , és gondolom mások se, hogy szenvedjenek. Szórakozni szeretnénk, egy olyan játékkal amit évek óta játszunk, ahol olyan embereket ismertünk meg akikkel soha nem találkoztunk volna ha nem játszunk és kevesebbek lennénk a barátságuk nélkül . Talán , ha többen leírjuk a negatív tapasztalatainkat is (és nem csak a magyar fórumon van ez így ) akkor lehet reagálnak rá és talán akik később kezdenek neki ezeknek a küldetéseknek azoknak már jobb lesz. Tudom álmodozó vagyok, de ilyenek is vannak.
 • miko wrote:

  Tévhitben éltek, bár 105-ös létetekre ezzel már tisztában kellene lennetek. Nem játszasz többet? Vagy nem töltesz többé sé-t? Szerinted érdekli a GF-et vagy bárkit is ha pár emberrel kevesebb? Nem.
  Tipikus troll. Egy másodpercig sem gondolkodtál mielőtt megírtad volna a hozzászólásod. Nem érdekli a GF-et, hogy tized annyi a bevétele? Tudod, nagyon-nagyon-nagyon-nagyon sokáig ez a játék teljesen változatlan volt. Az emberek még az event fogalmát sem ismerték, csak a wiki-n látták, hogy elméletileg van ilyen is. Ahhoz képest most iszonyat pörög a játék fejlesztése... Na és mióta? Mióta a játékosok 90%-a itt hagyta ezt a süllyedő hajót, és átment azokra a privát szerverekre ahol megbecsülik a játékost, és főleg azok pénztárcájának tartalmát. Ezért van sé kedvezmény sé kedvezmény hátán, ezért akarnak szerverösszevonást, ezért pedáloznak ennyire. Az már más kérdés, hogy pofátlanul, és rosszul. De amit te írtál az se nem igaz, se nem logikus, de még csak nem is volt szükség arra, hogy leírd, csak kötözködtél szórakozásból.

  Hogy ne legyen off: A játék küldetéseinek 99%-a egy vicc, ha új karaktert kezd az ember általában hozzájuk se fog. Az új küldetéssorozat is épp olyan gagyi, mint az eddigiek, ergo teljesen felesleges volt betenni. Tré munka, csupán látszattevékenység az egész. Mintha csináltak volna valamit... Közben pedig csak összedobták ész nélkül, hogy papíron fel tudjanak mutatni valamit.